Tavalyi paradicsomlé

0
(0)

tavalyi paradicsomleMég 1 hónap és érik a paradicsom, augusztus környékén pedig kezdődik a befőzése. Ezért ha tavalyról maradt paradicsomlé, ilyenkor már érdemes felhasználni. Egy jó ötlet ehhez:

Készítsük el a fasírt receptjét és formázzuk golyókká. Panírozás nélkül süssük meg olajban. Tegyük szalvétával kibélelt tálba és hagyjuk, hogy felszívja a lecsöpögő olajat. Majd főzzük a fasírt golyókat 15-20 percig sűrűbb paradicsomlében.

Tetszett a cikk?

Adj nekünk 5 szívecskét, ha igen!

Jelenlegi állás: 0 / 5. Szavazatok: 0

Még nincs szavazat, légy te az első!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a cikk!

.

Kérjük mondd el, hogyan javíthatnánk rajta?

Szólj hozzá a Facebookkal!

hozzászólás

Hozzászólás - Szeretettel várjuk a kérdésed, véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti:
Read previous post:
Kukacos cseresznye és meggy

Európai cseresznyelégy (Rhagoletis cerasi) A 2. képen látható 3-4 mm hosszú, fekete-mintás szárnyú rovar okozza a cseresznye és meggy kukacosodását....

Close